Over ons

Platenwinkel Platypus Records, we hebben een zeer ruim aanbod van diverse tweedehands vinyl platen.

Dagelijkse komen er nieuwe platen in de verkoop, en van elk genre hebben we beste platen in huis en op voorraad.

Mooie Jongens Rentals

Mooie Jongens Rentals is een Amsterdam based party & event bedrijf op het gebied van verhuur, verkoop, installatie en onderhoud voor alles dat te maken heeft met geluid, lighting and visual equipment.

 

Mooie Jongens is gevestigd midden in de stad Amsterdam, en is doordeweeks open tot 18:00.

 

 • Adres

  Zeebergweg 6
  1051 DE Amsterdam

 • Contact

  020 233 86 91
  verhuur[@]MOOIEJONGENSBV.NL

Mooie Jongens Recording Studio

De Mooie Jongens Recording Studio is gevestigd in het hartje van Amsterdam, op de Singel, achter het Koninklijk Paleis op de Dam. Hier kunnen muzikanten en producers muziek maken en opnemen op de hoogste kwaliteit. Daarnaast is de studio ook uitermate geschikt voor post-production zoals commercials, voice-overs etc.

 

Voor incrowd en creme de la creme van de Amsterdamse muziekindustrie heeft Mooie Jongens een secret Studio Society opgericht. Een private members club waar je als muzikant alleen op uitnodiging lid van kan worden omdat je bezit over een extreem grote muzikale gift.

 

 • Adres

  Singel
  1016 AB Amsterdam

 • Contact

  020 233 86 91
  INFO[@]MOOIEJONGENSBV.NL

Xampanyeria Centra

Xampanyeria Centra Amsterdam, je nieuwe favoriete restaurant worden om het weekend te vieren met vrienden. Midden op de Wallen, in de Lange Niezel, vind je Xampanyeria Centra, een Spaans restaurant met nogal wat historie. Zeventig jaar geleden opende namelijk Restaurant Centra hier haar deuren en introduceerde de Spaanse keuken in Amsterdam. Anno 2018 zet Xampanyeria de de Spaanse traditie voort met een stukje Spanje op De Wallen.

 

 • Adres

  Lange Niezel 29
  1012 GS Amsterdam

 • Contact

  0203416585
  INFO[@]MOOIEJONGENSBV.NL